ΕΛΛΗΝΑ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ

Βακχείου του Απολλωνιαδίτου. Αθήνα 8-11-2012

Έλληνα σκέψου. Γεννήθηκες Έλληνας και Έλληνας πρέπει να πεθάνεις, όχι σαν Εβραίος εν κόλποις Αβραάμ. (Να καθίσεις δηλαδή επί της κοιλίας-της επίμαχης περιοχής του Αβρααμ;)

Έλληνα σκέψου. Την πνευματική προέκταση αυτού του γεγονότος, το οποίο σύμφωνα με τη χριστιανική θρησκεία δεν είναι μόνον συμβολικό, αλλά σε στιγματίζει πνευματικά.

Έλληνα σκέψου. Οι πλείστες αρχές του χριστιανισμού είναι δόγματα, δηλαδή προτάσεις των οποίων το νόημα αντικειμενικά δεν αποδεικνύεται ούτε ως αληθές ούτε ως ψευδές. Αυθαίρετα δέχονται αληθές αυτό που εκπληρώνει τους σκοπούς τους.

Έλληνα σκέψου. Ένας άνθρωπος αυθαίρετα αποκαλείται υιός θεού, ομοούσιος με θεό, χωρίς να αποδεικνύεται αυτό, γιατί απλούστατα ουδείς γνωρίζει τι ακριβώς είναι θεός και αναστήνεται χωρίς προηγουμένως να έχει πιστοποιηθεί ο θάνατός του.

Έλληνα σκέψου. Οι θεολόγοι του χριστιανισμού αυθαιρετούν και προσπαθούν να συμβιβάσουν τα ασυμβίβαστα ότι ένας άνθρωπος είναι θεός. Οι επιστημονικές αναλύσεις του Πλάτωνα, Αριστοτέλη, Πυθαγόρα, Νεοπλατωνικών κλπ 25 αιώνες παλαιότερες από τις σύγχρονες χριστιανικές, αλλά και οι αναφορές στους ακόμη παλαιότερους Ορφικούς ύμνους, με τα σημερινά επιστημονικά δεδομένα αποδεικνύονται σήμερα αλάνθαστες.

Έλληνα σκέψου. Η επιστήμη σήμερα δέχεται το Κόσμο αυτοδημιούργητο χωρίς αρχή και τέλος. Στους Ορφικούς ύμνους ο Δίας αποκαλείται εκτός των άλλων και αυτοπάτωρ.

Έλληνα σκέψου. Και ενώ η επιστήμη προοδεύει με την έρευνα και την αποδεικτική λογική, ο χριστιανισμός δεν δέχεται την χρήση τους για την τεκμηρίωση της αλήθειας των κειμένων του, που αυθαίρετα θεωρεί θεόπνευστα. Απορρίπτει την επιστημονική γνώση όταν αντιβαίνει στα δόγματά του και εμμένει περιχαρακωμένος στις αποφάσεις των οικουμενικών συνόδων, οι οποίες απαγορεύουν την προσθήκη ή αλλαγή ακόμη και ενός τόνου στα κείμενα.

Έλληνα σκέψου. Οι θεολόγοι, επί 20 αιώνες αυθαιρετούν. Αποτέλεσμα των δογμάτων και της ιδεολογικής σύγχυσης ήταν τα σχίσματα και οι αιρέσεις στον χριστιανισμό.

Έλληνα σκέψου. Την πραγματικότητα αντικατέστησε η αοριστολογία, τον δε ορθολογισμό και την αποδεικτική λογική το αυθαίρετο πιστεύω.

Έλληνα σκέψου. Το σατανικότερο σχέδιο όλων των εποχών από τους Παγκόσμιους Νταβατζήδες. Αφού δεν κατόρθωσαν να κάνουν όργανά τους, τους Έλληνες, οι οποίοι ακολούθησαν τον δρόμο της Αρετής αντί της Κακίας με τον Ηρακλή, βρήκαν μία ομάδα νομάδων, τους Εβραίους, κατασκεύασαν μια πλαστή ιστορία γι αυτούς, και χρησιμοποιώντας την πλειοψηφία των αδαών, με όπλο το αυθαίρετο πιστεύω, καθυπέταξαν την ανθρωπότητα με θεούς τρομοκράτες και κατασκεύασαν θρησκείες για κάθε βαλάντιο. Έλληνα σκέψου. Η χριστιανική θεολογία αντέγραψε την Ελληνική και προσπάθησε να συμβιβάσει τα ασυμβίβαστα τον Ελληνισμό με τον Ιουδαιοχριστιανισμό. Την Ελληνική θεολογία, η οποία αναπτύχθηκε με τη αποδεικτική λογική, την επιστήμη και την φιλοσοφία από του Γίγαντες και Τιτάνες της παγκόσμιας διανόησης, τον Πλάτωνα, τον Σωκράτη, τον Αριστοτέλη, τον Πυθαγόρα κλπ.

Έλληνα σκέψου. Ο θεός δεν δύναται να κάνει κάτι που αντιβαίνει στους νόμους που διέπουν την λειτουργία του σύμπαντος Κόσμου με τον οποίο ταυτίζεται

Έλληνα σκέψου. Τρομοκρατούν με ψευδοδιλήματα, όπως θεός ή διάβολος, κόλαση ή παράδεισος, ορθόδοξος ή αφορισμένος. Στην εκκλησία οι ιερείς αναφωνούν κέλευσον δέσποτα άγιε, δηλαδή διέταξε άγιε εξουσιαστή. Επανατοποθέτησε σωστά την συνείδησή σου.

Έλληνα σκέψου. Στηρίξου στις δυνάμεις σου, στην Πατρογονική σου θρησκεία, στην Ελληνική Φιλοσοφία, στην Επιστήμη, και μελέτησε. Πίστευε μόνον ότι σου αποδεικνύεται.

Έλληνα σκέψου. Το Εν Δελφοίς ΕΙ ορίζει ότι εσύ είσαι ο θεός επί της Γης, έχεις ελευθέρα βούληση, δεν έχεις ανάγκη από μεσάζοντες, μη φοβάσαι, αποφάσισε διαφορετικά. Πέταξε από μέσα σου το φάντασμα του αρχητρομοκράτη Γιαχβέ.

Έλληνα σκέψου. Ο ιουδαιοχριστιανισμός στηρίζεται σε δόγματα, δηλαδή θέσεις, η αλήθεια των οποίων δεν αποδεικνύεται. Σαν απόδειξη τους δηλώνει ότι είναι θεόπνευστα, έτσι όμως αναγνωρίζει την αξία και την ανωτερότητα της αποδεικτικής λογικής έναντι του δόγματος. Επειδή τα ευαγγέλια στερούνται θεολογίας στην κυριολεξία οικειοποιήθηκε μέρη την θεολογίας της Ελληνικής θρησκείας. Είναι ειδωλολατρία, γιατί αποδίδει θαυματουργικές ιδιότητες στις εικόνες και έχει τέτοια σύγχυση εννοιών, ώστε έναν άνθρωπο να τον αποκαλεί θεό, ότι και αν έκανε. Ο θεός είναι επίθετο. Το όνομα του θεού που λατρεύουν είναι Γιαχβέ;

Έλληνα σκέψου. Ο Ελληνισμός είναι η επιστήμη, η φιλοσοφία, η τέχνη, η καλλιτεχνία, το θέατρο, ο αθλητισμός, αλλά πάνω από όλα ο ορθός τεκμηριωμένος λόγος, δηλαδή η αποδεικτική λογική, η μονοσήμαντη σαφήνεια του εννοιολογικού περιεχομένου των χρησιμοποιουμένων λέξεων και όρων, η σωστή ιεράρχηση των εννοιολογικών αξιών στη ψυχή μας, ώστε να μην προκύπτουν ασάφειες ή διφορούμενα νοήματα. Δεν έχει ανάγκη μεσιτών και «θεόπνευστων» θεολόγων ερμηνευτών όπως ο ιουδαιοχριστιανισμός. Η τελολογική απόδειξη, η ισχυρότερη του ιουδαιοχριστιανισμού για την ύπαρξη του θεού, είναι δημιούργημα του Σωκράτη-Αριστοτέλη. Να γιατί οι Έλληνες δεν ήταν ειδωλολάτρες, δεν λατρεύανε τα μάρμαρα ή τις πέτρες αλλά τις προσωποποιημένες θεότητες. Δεν προσκυνούσαν.

Έλληνα σκέψου. Στην θεολογία του Πλάτωνα αποδεικνύεται η ύπαρξη της τριαδικής, της δωδεκαθεϊκής και της πολυθεϊκής διάρθρωσης της φύσης του θείου. Στην καινή διαθήκη πουθενά δεν αναφέρεται η λέξη τριάδα. Το πλήθος των αγίων που λατρεύονται σαν τον Χριστό είναι αποδεικτικό πολυθεΐας. Τελικά ο αυτοκράτορας Κωνσταντίνος το +325 Α’ οικ. σύν αποφάσισε αυθαίρετα ότι ο ιδρυτής του είναι ομοούσιος με τον θεό πατέρα του Γιαχβέ (αυτό είναι το όνομά του) και ομοίως για το Πνεύμα ως θεό ο Μέγας Θεοδόσιος Α’ το +381 Β’ οικ. συν. καθόσον δεν συμφωνούσαν οι ιεράρχες στην λήψη καθολικής απόφασης, και υπήρχε διάσταση απόψεων

Έλληνα σκέψου. Ενεργοποίησε τις αστείρευτες δυνάμεις που έχεις μέσα σου και αποτίναξε τους σκοταδιστές μεσίτες και τα ανθελληνικά δόγματα του ιουδαιοχριστιανισμού. Αποφάσισε αβίαστα, αποστασιοποιήσου. Η αποδεικτική λογική είναι το φως και η αλήθεια που οδηγεί στην πραγματικότητα, στην συνειδητοποίηση της άγνοιας του αγνώστου. Χρησιμοποίησέ την για να οδηγηθείς σε ασφαλή συμπεράσματα. Θα ακολουθήσεις το «και δόξαν λαού σου Ισραήλ» που ψάλλεται κάθε Κυριακή στις εκκλησίες, ή το «και δόξαν λαού σου Ελλάδος» που ποτέ δεν έχει ακουστεί ούτε και πρόκειται ποτέ ν’ ακουστεί.

Έλληνα σκέψου. Την Κυριακή της ορθοδοξίας απαγγέλλονται από τους ιεράρχες στις εκκλησίες επτά αναθεματισμοί εναντίον του Ελληνισμού, εναντίον του Ελληνικού Πνεύματος. Διάβασέ τους παρακάτω, διασταύρωσε την αλήθεια του κειμένου και καθόρισε την στάση σου.

1. «Έτι τοις φρονούσι και λέγουσι, κτιστίν είναι πάσαν φυσικήν δύναμιν και ενέργειαν της τρισυποστάτου θεότητος, … καντεύθεν ήδη κινδυνεύουσιν εις αθεϊαν παντελή περπίπτειν, και την Ελληνικήν μυθολογίαν … ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΡΙΣ.»

2. «Τοις τα Ελληνικά διεξιούσι μαθήματα … ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΡΙΣ.»

3. «Τοις μετά των άλλων μυθικών πλασμάτων, αφ’ εαυτών και την καθ΄ ημάς κλίσιν μεταπλάττουσι, και τας Πλατωνικάς ιδέας ως αληθείς δεχομένοις, … ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΡΙΣ.»

4. « Τοις δεχομένοις, και παραδιδούσι τα μάταια και Ελληνικά ρήματα … ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΡΙΣ.»

5. « Τοις ευσεβείν μεν επαγγελλομένοις, τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα… ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΡΙΣ.»

6. «Τοις την μωράν των έξωθεν (= Ελλήνων) φιλοσόφων λεγομένην σοφίαν προτιμώσι, και τοις καθηγηταίς αυτών επομένοις, και τας τε μετεμψυχώσεις των ανθρωπίνων ψυχών, … ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΡΙΣ.»

7. «Τοις λέγουσιν, ότι οι των Ελλήνων σοφοί και πρώτοι των αιρεσιαρχών…δια την εν λόγοις αυτών κίβδηλον και ρυπαράν περιουσίαν… ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΡΙΣ.»

Έλληνα σκέψου. Γεννήθηκες Έλληνας και πρέπει να πεθαίνεις Έλληνας στα Ηλύσια Πεδία δίπλα στον Γενάρχη μας Δευκαλίωνα.