ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016

 

Αθήνησιν 12-1-2016: Βακχείος ο Απολλωνιαδίτης.

Συγχαρητήρια εις τον ΚΥΡΙΑΚΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΝ, διότι με την μεγαλειώδην νίκην του ανεδείχθη ο 9ος Πρόεδρος της ΝΔ και διέλυσεν την Ελληνικήν Τρόϊκαν Καραμανλή, Μεϊμαράκη και Τσίπρα.

 

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ 2016 ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ: ΖΕΥ ΠΟΛΥΤΙΜΗΤΕ, ΖΕΥ ΑΦΘΙΤΕ, ... ΔΙΔΟΥ Δ' ΥΓΙΕΙΑΝ ΑΜΕΜΦΗ ΕΙΡΗΝΗΝ ΤΕ ΘΕΑΝ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟΥ ΔΟΞΑΝ ΑΜΕΜΠΤΟΝ. ΓΕΝΟΙΤΟ.

ΑΘΗΝΗΣΙΝ 1-1-2016: ΒΑΚΧΕΙΟΣ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΔΙΤΗΣ.

 

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2015

 

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αθήνησιν 19-11-2015 Βακχείος ο Απολλωνιαδίτης

Πολύ δυσμενείς αστρολογικοί συνδυασμοί και ανατροπές για όλους οδηγούν σε εξελίξεις από 24 έως 28 Νοεμβρίου και 7 έως 10 Δεκεμβρίου και κατά πάσα πιθανότητα στην πτώση της Κυβέρνησης. Οψώμεθα Οσονούπω.

 

ΠΕΡΙ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΕΩΣ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ

Αθήνησιν 6-11-2015 Βακχείος ο Απολλωνιαδίτης

Ο Υπουργός Φίλης θα έπρεπε να παραιτηθεί πάραυτα αν δεν εκτελούσε τις εντολές των Πνευματικών Λαμόγιων, των Ντολαντών και Ενδιάμεσών του Καθοδηγητών με τους Παγκόσμιους Νταβατζήδες οι οποίοι ελέγχουν την ΕΛΛΑΔΑΝ μας. Του είπαν να ομιλήσει περί εθνοκαθάρσεως των Ποντίων και το εδήλωσεν, του είπαν να μη παραιτηθεί και το εκτελεί.

Ήταν εθνοκάθαρση, γενοκτονία ή ολοκαύτωμα η σφαγή των Ποντίων; Τι σημαίνουν οι λέξεις ποίος ο ορισμός των λέξεων αυτών. Που θα τους εύρωμεν. Σε ποία έγκριτα εννοιολογικά λεξικά; Ας ανατρέξουν να εύρουν τι σημαίνουν οι λέξεις αυτές. Ετυμολογικά όμως Εθνοκάθαρση προκύπτει από το έθνος και την κάθαρση, πολύ συγκεκριμένοι όροι. Ο άπατρις αυτός ομίλησε για έθνος και κάθαρση του έθνους προς ποίαν όμως φορά προς την βελτίωσην ή προς την υποβάθμισιν του έθνους. Δεν αναφέρεται όμως η λέξη φόνος – κτόνος-κτείνω=σκοτώνω. Ήτοι ομίλησε και εδήλωσεν ότι ουδείς φόνος ετελέσθη εις βάρος των Ποντίων αφού στην έννοια της λέξης Εθνοκάθαρση δεν εμπεριέχεται φόνος.

Σκοτώθηκαν Πόντιοι όχι εν καιρώ πολέμου αλλά δολίως για αφανισμόν γένους. Άρα ήταν γενοκτονία τουλάχιστον.

Η ετέρα λέξη που πολύ ευφυώς δανείσθηκαν οι Εβραίοι από την Ελληνική Γραμματεία και γιατί άραγε από την Ελληνική Γραμματεία και όχι από την Παγκόσμια ή Εβραϊκή Γραμματεία για να περιγράψουν το αποτρόπαιον όντως γεγονός των φόνων χιλιάδων ίσως και εκατομμυρίων συμπατριωτών τους; Η Ελληνική λέξη Ολοκαύτωμα ετυμολογικά σημαίνει ότι κάηκαν όλοι κάτι που δεν συνέβη, όμως το εδήλωσαν ούτως. Διατί; Διότι η πρόθεση και ο τρόπος των φόνων ήταν ειδεχθής και αποτρόπαιος. Προς τιμήν τους διότι έτσι το όρισαν και το καθιέρωσαν. Υπάρχει μια αυθαιρεσία όχι μόνον εκ μέρους των υπευθύνων που ούτως το χαρακτήρισαν αλλά υπάρχει σε κάθε ορισμό της συσχέτισης κάθε λέξης με το εννοιολογικόν περιεχόμενον που της αποδίδουν με την γένεσήν της, την καθιέρωσιν της η οποία είναι αξιωματική δηλαδή αυθαίρετη, δεν αποδεικνύεται η τοιαύτη συσχέτιση.

Αυθαιρεσία κάνει και ο Φίλης με τους καθοδηγητές του, αλλά αυθαιρεσία αντεθνική, ψευδής, εννοιολογική παραχάραξη, σοφιστεία που εγγίζει τα όρια της προδοσίας κατά του Έθνους των ΕΛΛΗΝΩΝ.

Οφείλει ο Φίλης να παραιτηθεί. Τι άλλο να περιμένουμε από ένα παχύδερμο 200κιλών που σέρνεται σημειωτόν μήπως χάσει και την ισορροπία του και σωριαστεί κατάχαμα, ένας ιπποπόταμος ο οποίος μετά δυσκολίας είναι δυνατόν να χωρέσει σε μίαν πολυθρόνα και το ίδωμεν και αυτό να εισέρχεται στην Βουλή με μία σάκα στον ώμο όπως οι αναβάτες των μηχανών. Άντε και εις ανώτερα να σε δούμε καβάλα και σε μηχανή όπως του Βαρουφάκη. Όλα είναι δυνατά αρκεί να τον αντέξει η μηχανή. Δεν υπάρχει περίπτωση όμως, θα κλατάρει και αυτός και η μηχανή.

Δια μίαν εισέτι φορά αποδεικνύεται η αλήθεια του αρχαίου ρητού των Ελλήνων. Νους υγιής εν σώματι υγιεί. 

 

ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΤΡΙΣ ΕΥΓΕ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Αθήνησιν 28-10-2015 Βακχείος ο Απολλωνιαδίτης

Αριστεία αποδίδουμε στις Ένοπλες Δυνάμεις

δια την άψογον εμφάνισίν των εις την Στρατιωτικήν Παρέλασιν της Θεσσαλονίκης επί τη Εθνική Επετείω της 28ης Οκτωβρίου. Δεν έχουμε ξαναειδεί  επίπεδο παρελάσεως τάξεως αψεγάδιαστης διέλευσης όλων ανεξαρτήτως και ηθικόν αντάξιον των προγόνων μας Έλληνων. Εύγε και τρις Εύγε εις την Στρατιωτικήν Ηγεσίαν και τον Υπουργόν Εθνικής Αμύνης Πάνο Καμμένον

http://www.real.gr/Files/Articles/Photo/550_334_458028.jpg

 

ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΤΡΙΣ ΕΥΓΕ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗΝ ΟΜΑΔΑΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

ΖΕΥΣ

Αθήνησιν 28-10-2015 Βακχείος ο Απολλωνιαδίτης

 


Αριστεία εις τον Σμηναγόν Λουκάν Θεοχαρόπουλον πιλότον του αεροσκάφους F16 ΖΕΥΣ1-3 μέλους της ακροβατικής ομάδας δια την επίδειξιν ακροβατικών ελιγμών χειρισμών ακριβείας, δύσκολων ελιγμών και ποιοτικού επιπέδου ετοιμότητος του εν λόγω χειριστή  εκπροσώπου της ομάδας ΖΕΥΣ ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και των επισήμων μετά την παρέλασιν των Ενόπλων Δυνάμεων.

 

 

ΙΔΟΥ Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΑΥΡΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ.

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ.

Αθήνησιν 22-10-2015 Βακχείος ο Απολλωνιαδίτης

 

 

Ασεβέστατος και προκλητικός ο Τσίπρας την ώρα του Εθνικού Ύμνου: Ο Ολάντ στέκεται προσοχή και ο πρωθυπουργός της Ελλάδος γελάει σαν ηλίθιος!

http://www.xryshaygh.com/assets/images/news/tsipras-ethnikos-imnos.jpg

Γνωρίζετε γιατί ο Βενιζέλος έχασε τις εκλογές από τον Γούναρη το 1920; Διότι η ορθόδοξη ελλαδική εκκλησία ζήτησε από τον Γούναρη την ανασύσταση της βυζαντινής αυτοκρατορίας με αντάλλαγμα να τον αναδείξει πρωθυπουργόν με τα αμνοερίφιά της. Η εκκλησία έδωσε γραμμή στα αμνοερίφιά της να καταψηφίσουν τον ήδη αναθεματισμένο Βενιζέλο και να υπερψηφίσουν τον Γούναρη, γεγονός που επέτυχε. Και παρά τις προειδοποιήσεις του επιτελάρχη Ι. Μεταξά μετέπειτα ενδόξου πρωθυπουργού της Ελλάδος, σπουδασμένου στη στρατιωτική σχολή Βερολίνου να μη το επιχειρήσουν, ο Γούναρης με υπόδειξη της εκκλησίας τον αγνόησε και επιχείρησε να φθάσει στην Κόκκινη Μηλιά και ιδού το αποτέλεσμα. Επήλθε η Μικρασιατική καταστροφή.

Το ίδιο έγινε και με τον Τσίπρα. Ως και ο Μεϊμαράκης δήλωσε ενώπιον του Άνθιμου κατά την πρόσφατη προεκλογική εκστρατεία του να τον προσκυνήσει όπερ και έκανε ενώπιον του φακού και να πάρει και αυτός την ευλογία του ως και ο Τσίπρας ομοίως έπραξε. Αλλά την συμφωνία με τον Ιερώνυμο και το χριστιανικό ιερατείο έκανε πρώτος ο Τσίπρας ο οποίος λέγεται ότι και ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ στον Άνθιμο. Του συνέστησε ο Άνθιμος ως πολύ καλά γνωρίζω ότι γίνεται στις εξομολογήσεις με συμβουλές που δίδονται, συν τοις άλλοις, να σταυρώνει και τα χέρια του ως πιστός αμνός και χριστιανόπουλο σε κάθε σημαντική στιγμή για να δείχνει την ιερότητα και πίστη του στον ιδρυτή. Το ίδιο ακόμη και στον Εθνικό Ύμνο να σταυρώνει τα χέρια. Διότι είναι δόγμα χριστιανικό κάθε χριστιανός είναι πρώτα χριστιανός και μετά ΕΛΛΗΝ. Μόνον έτσι δυνάμεθα να δικαιολογήσουμε την στάση του Τσίπρα, στην ορκωμοσία της Νέας Κυβέρνησης ο οποίος μετ’ επιτάσεως να έχει σταυρωμένα τα χέρια του ως καλό χριστιανόπουλο. Αλλά το εξωφρενικό είναι η στάση του στην σημερινή ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου με τον Υπουργό Αμύνης Πάνο Καμμένο, τον Πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ και τους στρατιωτικούς ακολούθους να αποδίδουν τιμές σε στάση προσοχής στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου, ο υποχείριος αυτός που κατέχει το αξίωμα του Έλληνα πρωθυπουργού με ανοικτά τα πόδια ως κάτι να τον ενοχλεί στα σκέλια του, με τα χέρια εκτός στάσης προσοχής, αλλά σταυρωμένα ως χριστιανόπουλο αντί να ατενίζει εμπρός με αγέρωχη στάση, ιδού, γελάει ατενίζοντας προς τον φακό αποτελώντας παραφωνία, η οποία και σχολιάσθηκε από δημοσιογράφους σε όλη την Ευρώπη. Δεδομένης και της δήλωσης του Προέδρου της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ για την στάση του πριν και μετά το Δημοψήφισμα, ο Τσίπρας είναι ένα μηδενικό ο πλέον απαξιωμένος Πρωθυπουργός της Ελλάδος μετά την επανάσταση του 1821. Ιδού και η απόδειξη. Οι ανωτέρω φωτογραφίες. Αυτό ξεπερνάει κάθε όριο. Αυτό πάει σε καθαίρεση πρωθυπουργού και ίσως και πρέπει να περάσει από ψυχολόγο ή και από ψυχίατρο. Έχει δίκαιο ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ με την δήλωσή του.

Χαρακτηρίζει «κυνική» την ελληνική κυβέρνηση, καθώς όπως λέει, απέρριψε την δική του πρόταση, οδήγησε τον ελληνικό λαό σε ένα δημοψήφισμα με «φόντο μια αντιευρωπαϊκή προπαγάνδα» και ένα μήνα αργότερα πρότεινε η ίδια μια πολύ χειρότερη συμφωνία με τους εταίρους. Αυτό, ο Ζαν Κλωντ Γιούνκερ, το χαρακτηρίζει ως ένα «εκπληκτικό κατόρθωμα»!

Κατ’ αντίθεση ΑΡΙΣΤΕΙΑ για όλα όσα είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στην συνάντησή του στο Προεδρικό Μέγαρο με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ.