ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ: Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ

Αθήνησιν: 24-4-2016 Βακχείος ο Απολλωνιαδίτης. Επικαιροπ. 8-4-2018

 

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΙΔΟΥ ΙΔΟΥ!!! Η εξήγηση του υπερφυσικού θαύματος!!! αφής του φωτός στον υποτιθέμενο τάφο του Ιησού.        

Ιδού η προσωπική μας εκδοχή της χωρίς εξωτερική φλόγα αφής των δύο δεσμών κεριών στον υποτιθέμενο τάφο του Ιησού με λεπτομέρεια. Γιατί έχει δύο δέσμες κεριών στα χέρια του ο Πατριάρχης. Διότι στη μία τα ελεύθερα φυτίλια είναι εμποτισμένα με υπεροξειδική χημική ουσία και στην άλλη είναι εμποτισμένα με αναγωγική χημική ουσία. Ο Πατριάρχης φέρει σε επαφή εντός του τάφου τα φυτίλια των δύο δεσμών προκαλείται έτσι αυτόματα βίαιη αντίδραση μεταξύ της υπεροξειδικής και αναγωγικής χημικής ουσίας λόγω του υπεροξειδικού δεσμού, η οποία προκαλεί ισχυρότατη εξώθερμο αντίδραση με άνοδο της θερμοκρασίας των φυτιλιών άνω της θερμοκρασίας ανάφλεξής τους, η οποία προκαλεί έτσι αυτανάφλεξη των φυτιλιών των δύο δεσμών κεριών. Η εκδοχή αυτή είναι λεπτομερέστερη από την παρακάτω αναφερόμενη, στην οποία υπονοείται η αιτιολογία αλλά όχι με λεπτομέρεια. Την αναφέρουμε με λεπτομέρεια για όσους δεν είναι χημικοί επιστήμονες.

Η δέσμη κεριών που ανάβει ο Πατριάρχης στον υποτιθέμενο τάφο του Ιησού και αποκαλείται άγιο φως αυθαίρετα διότι συμβαίνει στον υποτιθέμενο τάφο του Ιησού δεν είναι λάθος αν αυτός είναι ο τάφος του Ιησού.

 

phhi6

Είναι όμως ύβρις επειδή έστω και να ανάβει κατά τα λεγόμενα του χριστιανισμού αυτό να αποτελεί απόδειξη ότι ο Ιησούς ήταν θεός. Όχι θεός με την Ελληνικήν έννοια του όρου, αλλά Θεός ομοούσιος με τον χριστιανικό Θεό κατ’ αντιστοιχία με την Άρρητο Αρχή το Εν το Όντως Ον των Ελλήνων.

Τον αποκαλούν ομοούσιο του πατέρα του ως προκύπτει από αποφάσεις οικουμενικών συνόδων. Επειδή θεωρούν ο πατήρ του ονόματι Θεός είναι ακατάληπτος-ακατανόητος-άρρητος, αυτό σημαίνει ότι είναι και αυτός το ίδιο ως ομοούσιος με αυτόν. Το υπέρτατο Ον κατά τον Ελληνισμό είναι πλήρως ακατάληπτο και ουδείς δύναται να διατυπώσει τι ούτε καταφατικά ούτε και αποφατικά περί τούτου. Άσχετα με το ότι ο χριστιανισμός δίδει στον ακατάληπτο Θεό του τις δικές του αυθαίρετες ρητές ιδιότητες (πολυέλεος φιλεύσπλαχνος, ο τους δικαίους αγαπών και του πτωχούς ελαιών κλπ) ενώ δεν θα έπρεπε αφού τον ορίζει ως ακατάληπτο-ακατανόητο, από τον οριζόμενο έτσι ως ακατάληπτο-ακατανόητο-άρρητο πατέρα του Ιησού Θεό σημαίνει ότι και ο ομοούσιος υιός του Ιησούς είναι ακατάληπτος-ακατανόητος-άρρητος. Ή διαφορετικά επειδή ο Ιησούς ταυτίζεται με τον Θεόν πατέρα του ονόματι Θεόν ως ομοούσιος, τότε αυτόματα ο άνθρωπος και Θεός Ιησούς και ο  πατέρας του Θεός είναι ταυτόσημες έννοιες και συνεπώς ο Θεός έχει ιδιότητες και ανθρώπου-Θεού. Αυτό αποδεικνύει ότι ο Θεός των χριστιανών είναι ανθρώπινο νοητικό εννοιολογικό κατασκεύασμα.

Δεν αποτελεί συνεπώς απόδειξη το ότι ανάβει δέσμη κεριών μέσα στον τάφο από μόνη της, θα το ιδούμε αυτό, αλλά έστω και αν ανάβει από μόνη της, κατ’ ουδένα τρόπο αποτελεί απόδειξη, ούτε και ένδειξη ακόμη, θειότητας του Ιησού.

Αλλά περί ποίας θειότητας ομιλούν; Υπήρξαν διαφωνίες σε οικουμενικές συνόδους περί τούτου και εις την πρώτη οικουμενική δικτατορικά, ο Κωνσταντίνος αποφάνθηκε ότι είναι ο Ιησούς ομοούσιος με τον «πατέρα του Θεόν» χωρίς όμως να γνωρίζουν περί του  θεού αν είναι η ίδια η Άρρητος Αρχή ή κατώτερης βαθμίδας θεός, καθόσον αυτά επειδή ευρίσκονται στην σφαίρα του υπερφυσικού δεν είναι αντιληπτά. Ουδείς γνωρίζει και μπορεί να ομιλεί περί αποδείξεως θειότητας, επειδή ανάβει φως στον τάφο του ότι δηλαδή είναι απόδειξη ότι ο Ιησούς είναι ο Θεός. Αυτό όχι μόνον είναι ύβρις αλλά και αποτελεί εννοιολογική απάτη και αγυρτεία αλλά και πνευματική υποβάθμιση όλων των μορφωμένων επιστημόνων καθηγητών στο επίπεδο των ανόητων, των αδαών, των αμόρφωτων. Και ουδείς τολμά να ομιλήσει, διότι απειλούν με συνέπειες.

Και ο χριστιανισμός το πνευματικό υποκατάστατο των Παγκόσμιων Νταβατζήδων Σιωνιστών μαζί με τα εκτελεστικά τους όργανα, λυμαίνονται τον χρυσό και πλούτο της Ελλάδος και όλης της ανθρωπότητας από χιλιετιών.

Και αφού γίνεται το άναμμα της δέσμης κεριών αυτόματα από μόνο του, γιατί δεν επιτρέπουν να παρευρεθούν μέσα την στιγμή εκείνη επιστήμονες Φυσικοί Χημικοί να παρακολουθήσουν και να ερευνήσουν το φαινόμενο; Τι τους εμποδίζει. Φοβούνται μήπως χαλάσει η συνταγή και δεν επαναληφθεί ή δεν το ξανακάνει το «θαύμα» του ο Θεός; Μόνος του είναι μέσα κεκλισμένων των θυρών ο Πατριάρχης. Ουδείς επιτρέπεται να εισέλθει. Το άναμμα της δέσμης των κεριών δεν γινότανε από ανέκαθεν, αλλά προέκυψε και καθιερώθηκε τα τελευταία χρόνια.

Άναψε η δέσμη κεριών μόνη της χωρίς άλλο φως και ιδού η απόδειξη ο Θεός τους είναι ο αληθινός δήθεν. Έσκασε ο Θεός να ανάψει το φως για να δηλώσει την παρουσία του εκεί αφού είναι πανταχού παρόν. Άναψε το φως με απάτη όπως και με την απάτη του πολλαπλασιασμού των πέντε άρτων και τριών ψαριών δημιουργία ύλης εκ του μηδενός χόρτασε όλο το χωριό ώστε να αποτελούν απόδειξη της θειότητας. Αυτό είναι το επίπεδό του. Αλλά δεν είναι έτσι. Είναι μια απάτη διότι δεν επιτρέπουν την είσοδο σε άλλα πρόσωπα στο κλισμένο τάφο και μετά να περιγράψουν πως συνέβη το τάχα υπερφυσικό γεγονός. Θα συνηγορούσε υπέρ του χριστιανισμού καλύτερα η ελευθέρα είσοδος παρά έτσι όπως γίνεται. Τους είπε ο Θεός να μη παρευρίσκεται ουδείς άλλος διότι δεν θα επαναλάβω το θαύμα;

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να ανάψει φυτίλι από μόνο του. Ένας που μου έρχεται στο μυαλό είναι με την χρήση οξειδωτικών και αναγωγικών ουσιών εν αναμείξει σε κατάλληλες συγκεντρώσεις με καταλύτες δια την επιτάχυνση και ρύθμιση του χρόνου αυτανάφλεξης. Αλλά ακόμη και με υπεροξείδια περισσότερο δραστικά μπορεί να γίνει αυτανάφλεξη με ρύθμιση των συγκεντρώσεών τους στο φυτίλι με τα οποία είναι εμποτισμένο με αυτά όταν η θερμοκρασία της εξώθερμης αντίδρασης υπερβεί την θερμοκρασία αυτανάφλεξης του φυτιλιού των κεριών.

Τίθεται ένα ερώτημα η κατάλληλη χρονική στιγμή πως επιτυγχάνεται για να μη περιμένει για ώρες κλισμένος ο Πατριάρχης στο τάφο έως ότου γίνει αυτανάφλεξη. Και προσέξετε ότι οι λαμπάδες που φέρει ο πατριάρχης δεν είναι της αγοράς, είναι δικές του, του τις δίνουνε κάποιοι του κυκλώματος σε αυτόν, τις έχει ό ίδιος από πριν όπως ενδεχομένως και σε κάποιους από το πλήθος.

Κρατά 2 δεσμίδες από 33 λαμπάδες. Ξέρετε γιατί. Διότι κάθε μια έχει ιδιαίτερο χρόνο αυτανάφλεξης καλύπτουσες ένα ευρύ χρονικό διάστημα αυτανάφλεξης κάποιου φυτιλιού και από αυτό μετά να ανάψουν όλες. Δηλαδή τα κεριά καλύπτουν ένα χρόνο αυτανάφλεξης πχ 1-5 ώρες από τον χρόνο εμποτισμού τους στα διαφορετικής συγκέντρωσης δραστικά συστατικά υπεροξείδια με αναγωγικά μέσα έτσι ώστε ένα να αναφλεγεί και μετά και τα υπόλοιπα κεριά της δέσμης μέσα στον προβλεπόμενο χρόνο. Και βεβαίως οι Ισραηλιτικές αρχές θα μπορούσαν να το λύσουν. Κερδίζουν όμως πολλά από τον τουρισμό. Ας μη ξεχνάμε το φαινόμενο του φωσφορισμού και του ψυχρού φθορισμού σαν σχετιζόμενα φαινόμενα. Αλλά και με άλλες μεθόδους θα μπορούσε να γίνει, εκτός αυτού που θεωρώ ως πιθανότερη εκδοχή. Δεν υπάρχει αιτιατόν χωρίς αιτία: Ελληνικό αξίωμα. Ήτοι απλά καπνός χωρίς φωτιά

Αλλά απαγορεύεται η παρουσία άλλων ατόμων μόνον εν κρυπτώ γίνεται απουσία άλλων, μόνος του είναι ο Πατριάρχης και μένει έως ότου ανάψει η ρυθμισμένη να ανάψει δέσμη κεριών. Μένει εν κρυπτώ στο σκότος μήπως και τους κλαπεί η ευρεσιτεχνία, η μέθοδος, στο σκότος σατανικής υφής και εφαρμογής, δηλαδή ο Θεός τους είπε έτσι να ενεργούν διότι διαφορετικά δεν θα επαναλάβει το θαύμα;  Η αρχή τους, ένα ψέμα για να είναι πιστευτό πρέπει να είναι μεγάλο. Τα υποπόδια, οι αδαείς και οι αμόρφωτοι γίνανε ίσοι και υπερβήκανε τους αρίστους, τους μορφωμένους και ποδηγέτησαν την ανθρωπότητα για 1700 έτη. Νταβατζήδες, υποχείριοι, προδότες, εκτελεστικά όργανα και πνευματικοί καθοδηγητές χριστιανοί και λοιποί απόγονοι του Γιαχβέ στο ίδιο καζάνι.

ΕΣ ΤΑΡΤΑΡΑ.

Και όλη η διαδικασία της μεταφοράς του δήθεν αγίου φωτός με αεροπλάνο και να αποδίδουν οι αρχές τιμές αρχηγού κράτους, αυτό λέγεται παραφροσύνη νοητική, κατάντημα, καταισχύνη των πολιτισμένων και μορφωμένων. Έτσι  κρατούν στο σκότος και στην εννοιολογική φάκα, στο νοητικό μαντρί εκατομμύρια ανθρώπους.

Αντίθετα σε αυτά ευρίσκεται το ελεύθερο πνεύμα η αλήθεια και η επιστημονικά αποδεδειγμένη θεώρηση του νοήματος του ανθρώπου και του κόσμου όλου από τον Ελληνισμό, της Αφής με το Απολλώνιο Φως του Ηλίου με συγκεντρωτικό κάτοπτρο με επιστημονικά τεκμηριωμένη και κατανοήσιμη μέθοδο της Ολυμπιακής δάδας που έγινε στις 21 Απριλίου 2016 για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο στην Βραζιλία

Αμνοερίφια δημιουργεί ο χριστιανισμός, λύκους ο μωαμεθανισμός τσοπάνους αυτών ο Ιουδαϊσμός.

Ανθρώπους ικανούς να προσεγγίζουν το θείο με την επιστήμη Λέοντες επί της Γης και Αετούς των Αιθέρων ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ.

Ποίος δημιούργησε αυτά τα απάνθρωπα εκτρώματα του Ιουδαϊσμού οι οποίοι αποκαλούν τα άλλα έθνη γκόϊμ και εννοούν μεταξύ τους γουρούνια ιδού οι μέγιστοι  ρατσιστές οι τσοπάνιδες και που τα τέκνα τους είναι ο χριστιανισμός που διαπλάθει πρόβατα επί σφαγή και ο μωαμεθανισμός με τις δόλιες επιθέσεις εναντίον των άλλων απλών ανθρώπων με την υποβάθμιση των γυναικών με την επιβολή της μαντίλας, εν κρυπτώ βόμβες αυτοκτονίας. Ιδού το επίπεδό τους.

Τι σχέση έχει αυτό με το Ελληνικό πρότυπο του πολιτισμένου ανθρώπου, του ανθρωπισμού με τις αναρίθμητες αρχές αρετές ανθρωπισμού για τις οποίες γράφηκαν τόσες χιλιάδες τόμοι σε σύγκριση με το ιερό βιβλίο των 500-1000 σελίδων γενικόλογο, γεμάτο με εννοιολογικές απάτες, ψεύδη, αίσχη και υποτιθέμενες προφητείες και αναστάσεις.

Οι νεκροί δεν ανασταίνονται. Μόνον με εννοιολογική απάτη. Διότι τι ονομάζουμε νεκρό: Ονομάζουμε αυτόν που με κανένα τρόπο δεν μπορεί να επανέλθει στη ζωή. Άρα ο Ιησούς δεν είχε πεθάνει αν βγήκε του τάφου του ζωντανός και συνεπώς δεν τεκμηριώνεται ανάστασης. Και γιατί να μη τον περιφέρουν ως ζωντανόν άνθρωπον στο πλήθος αλλά ανελήφθη στους ουρανούς; Και κατήργησε το νόμο της βαρύτητας και δεν εξερράγη στα ανώτερα στρώματα της ατμοσφαίρας. Αυτά διότι τάχα ήταν Θεός;

Αλλά λέει ότι ο Ιησούς πέθανε οριστικά και η απόδειξη το κέντρισμα στον σταυρό με λόγχη όχι λογχισμό, τον τσιμπίσανε δηλαδή όχι για να το φονεύσουν ως συμβαίνει στους μελλοθανάτους που ο επικεφαλής του αποσπάσματος δίδει την χαριστική βολή, αλλά να δουν αν με ένα ελαφρό κόψιμο θα εξέλθει αίμα, και χωρίς διάγνωση ιατρού της εποχής αλλά απλού στρατιώτη ο οποίος δεν γνωρίζουμε τι εντολές εκτέλεσε και πόσον όλα αυτά είναι αλήθεια. Αναφέρεται-γράφεται στο ευαγγέλιο ότι εξήλθε αίμα και ύδωρ. Και αυτό είναι απόδειξη ότι πέθανε. Ας ρωτήσουν ιατρούς να μάθουν αν ρέει διαχωρισμένο το αίμα από το πλάσμα-ύδωρ αμέσως μετά θάνατον και αν αυτό αποτελεί απόδειξη θανάτου. Ούτε σε ζώα ούτε σε ανθρώπους ρέει ξεχωριστά αίμα και ύδωρ διότι αυτά είναι πλήρως αναμείξιμα. Αίμα και ύδωρ αναμειγνύονται πλήρως σε ένα διάλυμα και μόνον όταν πεθάνει κάποιος το αίμα του εκτός οργανισμού πήζει και μετουσιώνεται σε αυτήν την φάση με δυνατότητα διαχωρισμού από το πλάσμα -ύδωρ. Σε αυτήν την περίπτωση δεν ρέει το αίμα. Άλλωστε εκτός σώματος το αίμα πήζει για να κλίσει η πληγή και να σταματήσει η ροή του αίματος από μόνο του. Αλλά πράγματι γράφεται ότι εξήλθεν αίμα και ύδωρ ή το πιθανότερο και λογικότερο αίμα ως ύδωρ έρρεε. Ποτέ σε ατυχήματα δεν ρέει αίμα και ύδωρ διότι αυτά είναι πλήρως αναμείξιμα. Τα αιμοσφαίρια του αίματος διαχωρίζονται από το πλάσμα με υπερφυγο κεντρικές μηχανές. Θα ήταν μικρότερο λάθος να λέγανε ότι με την κέντρισμα  δεν έρευσε αίμα αν ήταν πεθαμένος αφού δεν είχε αρτηριακή πίεση λόγω μη λειτουργίας της καρδιάς του. Μόνον σε ζωντανό οργανισμό του οποίου λειτουργεί η καρδιά ρέει το αίμα του με την έννοια που το διατυπώνει, όπως όταν τραυματίζεται κάποιος σε ατύχημα και εξέρχεται αίμα. Ποτέ όμως διαχωρισμένο το αίμα από τον διαλύτη πλάσμα-ύδωρ. Και φυσικά το κέντρισμα ήταν ανώδυνο και όχι βαθύ για να τον σκοτώσει επί τούτου.

            Ο Ιησούς δεν είχε πεθάνει εντός μερικών ωρών στον σταυρό, κάτι που δεν συμβαίνει ούτε στους Φιλιππινέζους που σταυρώνονται και παραμένουν για ένα 24ωρο σταυρωμένοι και τρυπημένοι με καρφιά με το ίδιο τρόπο όπως σταυρώθηκε ο Ιησούς. Το πιθανότερο είναι ότι εξαντλημένος έγειρε το κεφάλι του λιπόθυμος. Ο Ιησούς δεν είχε πεθάνει στον σταυρό και το αίμα που εξήλθε με ένα απλό κέντρισμα είναι απόδειξη ότι είχε αρτηριακή πίεση και λειτουργούσε η καρδιά του. Ο Ιησούς ήταν ημιθανής, μισοπεθαμένο τον θάψανε την Πέμπτη βράδυ τα κυκλώματα της εποχής με την ελπίδα το Σάββατο να τον παρουσιάσουν αναστημένο. Δηλαδή την τρίτη ημέρα που αυτό κατ’ ουδένα τρόπο δηλοί ότι παρέμεινε πεθαμένος τρεις ημέρες. Γιατί έμεινε στον τάφο περίπου 24ώρες. Θα μπορούσε να είχε μείνει στον τάφο για ένα μήνα, το σώμα του να αλλοιωθεί και να αποσυντεθεί, και ή επάνοδός του στη ζωή θα είχε μεγαλύτερη αξία. Τι είχε να φοβηθεί αφού ήταν Θεός. Αυτά όμως ήταν λόγια και απόψεις αδαών και απλών που ως συνήθως υπερβάλουν.

            Ο Θεός με την χριστιανική έννοιαν ουδέν έτερον δύναται να πράξει πέραν των αρμοδιοτήτων που του παρέχουν τα ανώτερα πεδία επί των οποίων εφορεύει και του παρέχονται από αυτό που ονομάζουμε Κόσμον την Άρρητον Αρχήν το Όντως Όν το Εν. Δεν δύναται να αναστήσει όχι άνθρωπο ούτε και ένα απλό οργανισμό. Δεν είναι στις αρμοδιότητες του και η φορά του κόσμου είναι μονόδρομος και μη αντιστρεπτή.

Οι Νταβατζήδες της εποχής το ρισκάρανε. Τον κατεβάσανε από τον σταυρό μισοπεθαμένο και ελπίζανε ότι θα επιβίωνε μέσα στη σπηλιά και με απάτη υπολογισμού 24ωρών ως τριών ημερών θα έβγαινε έξω ως αναστημένος με κανένα μικροθαύμα. Δεν τους βγήκε όμως. Και έγινε ότι έγινε. Το πρωί του Σαββάτου η Μαρία η Μαγδαληνή και η Μαρία του Κλωπά πήγαν να τον αλείψουν με μύρα, αλλά στο δρόμο αναρωτήθηκαν πως θα ανοίξουμε τον τάφο αφού η πέτρα που τον σφράγιζε ήταν πολύ βαριά, παρόλα αυτά ενώ θα έπρεπε να επιστρέψουν, αυτές πήγαν μήπως θα έβρισκαν κάποιους να τις βοηθήσουν; και βρήκαν τον τάφο ανοικτό και έναν άνθρωπο(άγγελο) των πατρώνων του που τους είπε ότι αναστήθηκε και δεν είναι εδώ.

Αφού γνωρίζανε ότι «ο λίθος της πόρτας σφόδρα μέγας εστί» πως συνεχίσανε μετά τον προβληματισμό τους. Το φυσιολογικό ήταν να επιστρέψουν πίσω, μήπως γνώριζαν ότι θα έβρισκαν βοηθούς; Και ποία η αναγκαιότητα και η εργονομία να τον αλείψουν με μύρα θαμμένο  και κλεισμένο. Τον είχαν ήδη αλείψει με μύρα πριν τον θάψουν.

Ιδού άλλη μία απάτη για να στηθεί το σκηνικό ότι δήθεν αναστήθηκε και που ουδείς τον είδε να αναστήνεται αλλά ένας δήθεν άγγελος τους το είπε. Αλλά αυτοί που τον πήραν τον μεταφέρανε από το βράδυ της Παρασκευής για να μη τους δούνε και πήγαν με αιτιολογικό να τον αλείψουν με μύρα, όπως και οι μυροφόρες οι 2 Μαρίες όντας πεθαμένος μέσα στον τάφο. Πήγαν και τον πήραν από τον τάφο με αιτιολογικό να τον αλείψουν με μύρα και με κλεισμένη τη θύρα ελπίζοντας να τον συνεφέρουν, αλλά ήταν ήδη πεθαμένος και αποδεικνύεται απάτη η αιτίαση να τον αλείψουνε με μύρα ήδη θαμμένο και με κλεισμένη την βαριά θύρα. Η πέτρα που σφράγιζε τον τάφο ήταν πολύ βαριά και χρειαζότανε ανθρώπους με εργαλεία για να τον ανοίξουν.

Το βράδυ της επόμενης ημέρας της Παρασκευής τον ανοίξανε, μετά από μια μέρα μέσα σε περίπου 24 και τον πήρανε προκειμένου να τον συνεφέρουν και να το παρουσιάσουν ως αναστημένο.

Άφησαν ένα δικό τους και την επομένη το πρωί είπε ότι αναστήθηκε αφού αυτός ήταν ο σκοπός τους αν και τελικά δεν κατόρθωσαν να τον διατηρήσουν ζωντανό. Κάθισε ως το πρωί εκεί και την επόμενη ημέρα τα έλεγε αυτά σε όλους τους διερχόμενους  την Μαρία την Μαγδαληνή και την Μαρία του Κλωπά που πήγαν να τον μυρώσουν. Τελικά ειπώθηκε ότι έμεινε θαμμένος τρεις ημέρες επειδή θάφθηκε από το βράδυ της Πέμπτης έως υποτίθεται πρωί Σάββατο που ήδη τον είχαν πάρει όμως από το προηγούμενο βράδυ που δεν τον είδε κανείς να αναστήνεται που όμως δείχνει, πότε ακριβώς τον πήρανε για απόδειξη ότι ούτε  την τρίτη ημέρα ακριβώς, ούτε δηλαδή μετά τρεις ημέρες, για να δηλώνουν ότι μετά τρία 24ωρα δήθεν αναστήθηκε. Απάτη για να επιμηκύνουν τον χρόνο ταφής και να παρουσιαστεί ως δήθεν ανάσταση μετά τρεις ημέρες

Μόλις 24ώρες έμεινε στον τάφο ο Ιησούς.

Δεν τους βγήκε το σχέδιο, και αφού δεν κατόρθωσαν να τον ξυπνήσουν και δεν συνήλθε, τον θάψανε αλλού και ουδείς γνωρίζει που. Δεν τους βγήκε το προμελετημένο σχέδιο και πεθάνανε τον άνθρωπο.

Από τα λεγόμενα του Ιησού και την τρίτη ημέρα αναστήσεται σημαίνει ότι υπήρχε σχεδιασμός προμελετημένος και πλεκτάνη και αυτός ήταν ενήμερος.

Όλα αυτά συνεχίζονται ως τις ημέρες μας προκειμένου να έχουν εν υπνώσει τον άνθρωπο για να τον αρμέγουν ως δούλο και ας λένε τα αντίθετα για τους δούλους που δήθεν είχαν οι Έλληνες. Δεν είχαν δούλους με την σημερινή έννοια που τους αποδίδεται ούτε και ειδωλολάτρες ήταν. Και το απέδειξαν με τα επιτεύγματά τους σε όλους τους τομείς. Αναστάσεις κάνανε και  οι Έλληνες αλλά δεν πρόκειται για ανάσταση με τον εννοιολογικό όρο του όρου. Αλλά νεκροφάνειες που διαρκούν επί πολύ και με αυτοέλεγχο ρίχνουν τους σφυγμούς της καρδιάς πολύ χαμηλά και διαρκεί η ζωή με νεκροφάνεια επί μακρόν. Αυτό γίνεται και στην Ινδία σήμερα με νεκροφάνειες 40 και πλέον ημερών. Αλλά είναι νεκροφάνειες, ζωής σε χαμηλά επίπεδα καρδιακής λειτουργίας όπως ορισμένων ζώων πχ αρκούδας κλπ που πέφτουν σε χειμερία νάρκη και ξυπνούν μετά εξάμηνο. Αυτό δεν λέγεται ανάσταση. Ανάσταση δεν υπήρξε ούτε θα υπάρξει ποτέ. Η φορά του κόσμου είναι μονόδρομος. Ούτε ανάσταση νεκρών, ούτε δεύτερη παρουσία θα υπάρξει ποτέ για να αναστηθούν τα νεκρά σώματα. Και με τα σημερινά δεδομένα την δεύτερη παρουσία την παρουσιάζουν τώρα με άλλη εννοιολογία με διαφορετική εμφάνιση με καταστροφολογία και αυθαίρετες συσχετίσεις. Το πεθαμένο και αποσυντεθημένο σώμα επιτέλεσε το σκοπό του που είναι η γέννηση της αθάνατης ψυχής και των αιθέριων σωμάτων και δεν πρόκειται ποτέ να ανασυντεθεί.

Αυτά μόνο σε ανόητους υπάνθρωπους και αδαείς μπορούν να περάσουν. Η τρομοκρατία του Γιαχβέ ποίου δηλαδή Γιαχβέ του θεού φάντασμα των Νταβατζήδων Σιωνιστών αυτών που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι κάποτε οι Έλληνες στην Προκατακλυσμιαία εποχή προ 11500 ετών τους κατανίκησαν. Θα επανέλθουμε όμως. Είναι αξιοθρήνητοι. Άλλα έθνη μπορεί ας τα ασπάζονται αυτά, αλλά να τα ασπάζονται οι Έλληνες και επιστήμονες αντί να τα απορρίπτουν, να τα υποστηρίζουν με επιστημονικά ψεύδη και να σιωπούν στην απάτη αυτή και ουδείς να ομιλεί είναι ανέντιμο. Ανθελληνισμός στο έπακρο. Και πόσοι νομίζετε ότι τα αποδέχονται αυτά του χριστιανισμού. Δεν είναι περισσότερο από 10% οι συνειδητοί χριστιανοί  και συνολικά όχι ανώτεροι από 20% όλοι μαζί, άθεοι 40-50%, Δωδεκαθεϊστές συνειδητοί και μη 20% και πλέον και το υπόλοιπο οι έτεροι των μεταναστών

Όλη η περιουσία της εκκλησίας ευρίσκεται στην κατοχή των Σιωνιστών και μόνον τον διαχειριστικό έλεγχο έχει η εκκλησία και αυτό το επιβεβαιώσανε πολλοί Αρχιεπίσκοποι, μεταξύ αυτών και ο σημερινός Ιερώνυμος, ο οποίος δεν ψεύδεται όταν λέει ότι η εκκλησία δεν έχει πλούτο. Μπορεί να έχει κάποια αλλά κατ’ όνομα ολίγα, και μόνον διαχειριστής είναι. Όπως και η Τράπεζα της Ελλάδος ευρίσκεται υπό Σιωνιστικό Έλεγχο

Τελευταίως κυκλοφορούν οι αναίσχυντοι εννοιολογικοί απατεώνες περί προφητειών του Πλάτωνος στην Πολιτεία του του Σωκράτη κλπ δια την έλευση του Ιησού. Είναι ανοησίες και αυθαίρετοι συσχετισμοί που εξάγουν αρρωστημένα μυαλά χωρίς χρονικό προσδιορισμό και αυτοεκπληρούμενες  αλήθειες. Ποίαν σχέση έχει ο τιποτένιος Ιησούς εμπρός στον Μεγαλοφυή Πλάτωνα τον Μέγιστον Φιλόσοφον περί του οποίου ομιλεί σύμπασα η ανθρωπότητα και η ανωτέρα επιστημονική και πνευματική διανόηση. Ας μάθουν ότι οι Έλληνες δεν είχαν ούτε κάνανε προφητείες διότι είχαν Ορθό Λόγο, Αποδεικτική Λογική Επιστημονική μεθοδολογία στην αναζήτηση της αλήθειας, Αρχές και Αξιώματα επί και των οποίων βασίζει τις έρευνές της και η σημερινή επιστήμη και όχι τις δογματικές ρήσεις τις προφητείες τις αυτοεκπληρούμενες αλήθειες ως προφητείες και χωρίς χρονικό προσδιορισμό που αποτελούν Σιωνιστικήν αυθαιρεσία και απάτη. Οι μαντικές προβλέψεις των Ελλήνων δεν είχαν καμία σχέση με προφητείες διότι αυτές ανέκυπταν μέσα από τα μεταφυσικά πεδία. Περί τούτων οψώμεθα

Ο Παγκόσμιος Νταβατζής Σιωνισμός ποδηγέτησε με τον χριστιανισμό την μισή ανθρωπότητα, τους κατέστησε ανίκανους, αδύνατους, αμνούς για να τους αρμέγει και επειδή δεν έμεινε ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα διότι δεν υποδούλωσε την Ελληνική νόηση, δημιούργησε τον μωαμεθανισμό σε ακόμη ποιο οικτρά κατάσταση. Αυτός όμως τους ξέφυγε από τον έλεγχο και δεν συμμαζεύονται με τίποτα. Και τους δύο τους έχουν δεμένους πνευματικά με τα δόγματα, τις νοητικές φάκες-παγίδες, νοητικά μαντριά, ως λέμε στον στρατό βλήματα αυτούς που το μυαλό τους δεν παίρνει Ελληνικές στροφές με τσοπάνους τον Ιουδαϊσμόν και τους Παγκόσμιους Νταβατζήδες Σιωνιστές. Μένουν όμως εκτός ελέγχου αυτών των μαντριών η Κίνα, η Άπω Ανατολή, η Ινδία, η Βόρειος Κορέα και η Μεγάλη Ρωσία

 

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΝΟΕΡΙΦΙΑ

 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΛΕΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΤΩΝ ΑΙΘΕΡΩΝ

ΟΨΩΜΕΘΑ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

 

 

 

ΙΔΟΥ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ: Σταυρώνονται αναπαριστώντας τις μαρτυρικές στιγμές που έζησε ο Ιησούς στο σταυρό την Μεγάλη Παρασκευή των Καθολικών δεκάδες πιστοί στις Φιλιππίνες

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013 19:18 Τελευταία ανανέωση: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013 20:02

 

ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ: Σταυρώνονται αναπαριστώντας το Θείο Δράμα(vid)

 

Δεκαοχτώ άνδρες σταυρώνονται με καρφιά στις παλάμες και ανυψώνονται επάνω σε σταυρούς όπου παραμένουν για αρκετή ώρα βιώνοντας τον πόνο του Χριστού

Πρόκειται για μία τελετή αναπαράστασης του μαρτυρικού θανάτου του Ιησού, σε ένδειξη μετάνοιας

Το θέαμα ... σκληρό και συνάμα γοητευτικό θέαμα τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους τουρίστες που είναι αμέτοχοι «μάρτυρες» της ιεροτελεστίας αυτής. Η πράξη της αναπαράστασης της σταύρωσης έχει ασκηθεί για δεκαετίες στις Φιλιππίνες, παρά τις έντονες επικρίσεις από την Καθολική Εκκλησία. Οι «νοσηροί» αυτοί εορτασμοί όπως τους χαρακτηρίζει λαμβάνουν χώρα στην πόλη του Σαν Φερνάντο, 67 χιλιόμετρα βόρεια της Μανίλα.

«Είμαι συνηθισμένος σε αυτό ήδη, ανέφερε ο Alex Laranang όπως λέει, οποίος καρφώθηκε για 14η φορά του.

 

phiii2

 

Οι θρησκευτικές θιασώτες που συμμετέχουν στην πρακτική πιστεύουν ότι η πράξη είναι ένας τρόπος εξιλέωσης για τις αμαρτίες, ή θεραπείας ενός αγαπημένου τους προσώπου

Στο χωριό του San Pedro Cutud, πιστοί διαδηλώνουν στους δρόμους, χτυπώντας τις πλάτες τους με μπαμπού μπαστούνια και αλληλοψεκάζονται με κηλίδες αίματος

 

phi33

Η αναπαράσταση της Στάυρωσης του Χριστού έχει γίνει για πολλά χρόνια το μήλο της έριδος μεταξύ της Καθολικής Εκκλησίας και των πιστών οι οποίοι  παίρνουν μέρος στη μακάβρια αυτή πράξη.

«Έχουμε τόσους πολλούς σταυρούς για να φέρουμε στη ζωή. Εμείς δεν χρειάζεται να φέρουμε ένα πραγματικό», δήλωσε ο Πατέρας Lucas, καταδικάζοντας τη χρήση του φεστιβάλ να προσελκύσει τουρισμό στην περιοχή

 

 

phiii4

 

 

Οι Φιλιππίνες πάντως παραμένουν ένα φρούριο για την Καθολική Εκκλησία, όπου διατηρεί σημαντική επιρροή

 

 

 

phhi6

 

 

 

phhhi7

 

Read more: http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/293116/eikones-sok-stayronontai-anaparistontas-to-theio-dramavid#ixzz2P0CgXtDY