ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

 

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ

Αθήνησιν: 19-3-2016 Βακχείος ο Απολλωνιαδίτης

 

Δυσμενείς Αστρολογικοί Συνδυασμοί  καθορίζουν το μέλλον της Κυβέρνησης και της Ε.Ε. τις ημέρες αυτές έως 20 του μηνός Μαρτίου. Στις 19 του μηνός ο Τσίπρας πληρώνει τα επίχειρα της πολιτικής του. Ο ευνοϊκός συνδυασμός Κρόνου Ουρανού και Σελήνης στις 19 είναι δικαιοσύνης και τιμωρός για τις πράξεις όλων σε συνδυασμό με τους δυσμενείς συνδυασμούς που υπάρχουν εδώ και πολλές ημέρες και καθορίζουν ακόμη και το μέλλον της Ευρώπης. Επειδή οι πράξεις του Τσίπρα υπήρξαν ανθελληνικές και βλαπτικές για την Ελλάδα, θεωρούμε ότι στις 19 Μαρτίου θα εκδηλωθεί αιφνιδίως, απρόβλεπτα εις βάρος του και θα συλλέξει τα επίχειρα της πολιτικής του. Δυνατή ακόμη και η πτώση της κυβέρνησης.

 

 

 

 

 

 

ΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ «ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ» ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΤΩΝ ΠΑΪΣΙΟΥ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ.

Αθήνησιν: 12-3-2016 Βακχείος ο Απολλωνιαδίτης

           

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ

Τον τελευταίο καιρό πάνε και έρχονται οι προφητείες του πατρό-Παϊσίου και πατρο-Κοσμά. Όλα σχεδόν τα προφητεύσανε όπως λένε αυτοί που τα γράφουν και τα διαδίδουν. Τα προφητεύσανε όλα αυτοί. Και σε βιβλία, εκδόσεις, διαδίκτυο και εκπομπές από κατά τα άλλα ευφυείς δημοσιογράφους. Αλαλάζουν στα κανάλια με βιντεοσκοπημένες εκπομπές να αγοράσουν έντυπα οι Έλληνες Πολίτες πως θα τους σώσουν οι προφητείες το ξανθό γένος και ένα σωρό άλλες βλακείες. Αλλά χωρίς χρονολογικό προσδιορισμό. Αλλά πού υπάρχουν τα πρωτότυπα κείμενα και οι ρήσεις τους να μας τις παρουσιάσουν. Ρήσεις εννοιολογικά ασαφείς που τις ονομάζουμε αυτοεκπληρούμενες προφητείες οι οποίες διαδίδονται εδώ και εκατονταετίες και άλλων τοιούτων εδώ και 3000έτη και βεβαίως χωρίς χρονολογικό προσδιορισμό.

Που είναι τα συμβολαιογραφικά πρωτότυπα για το τι είπαν και ότι αυτές θα εκπληρωθούν βέβαια άγνωστο πότε μετά 100, 1000 ή 1.000.000 και βάλε έτη. Να γίνουν ποιο σαφείς. Αλλά μόνον αυτά είπαν; είπαν και πολλά άλλα που ούτε καν εντός πραγματικότητας ευρίσκονται και ασαφείς γενικόλογες για να τις ερμηνεύουν οι Πνευματικοί Νταβατζήδες του Χριστιανισμού κατά το δοκούν και ασχέτως τι νοούν τα αμνοερίφια του χριστιανισμού και με θράσος 1000 καρδιναλίων να κόπτονται περί της αληθείας για να πωλήσουν μερικά αντίτυπα. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Ο Χριστιανισμός μας μεταμόρφωσε τους Έλληνες από Λέοντες Ήρωες και Αετούς των αιθέρων σε αμνοερίφια και περιστερές, άβουλα και ανίκανα να υπερασπισθούν το εαυτόν τους και την Πατρίδα μας από τους ελλοχεύοντες λύκους, αετούς, γεράκια και αρκούδες της Ευρώπης κλπ των Παγκόσμιων Νταβατζήδων Σιωνιστών μήπως και πάνε εις την ανύπαρκτη κόλαση, στην κόλαση των ανοήτων και ηλιθίων. Ανίκανοι να αντιδράσουν, περιμένουν με προφητείες οι οποίες θα μας σώσουν. Αλλά σιγά σιγά με το πάρε από τους Έλληνες 10 και δώσε 1 μεγαλοποιώντας το 1 και μηδενίζοντας το 10 απατώμεθα  και η Ελλάς συρρικνώνεται. Σε αμνοερίφια και περιστερές πρότυπα μεταμόρφωσαν και αποδόμησαν τους Έλληνες Λέοντες και Αετούς της κλασικής εποχής. Με πρότυπο αυτό της κλασικής εποχής του Πολυθεϊσμού-Δωδεκαθεϊσμού με θυσίες και πολέμους αποφεύχθηκε η υποδούλωση της Ελλάδος και της Ευρώπης από τους Πέρσες. Με αυτό και με καθημερινές ικεσίες στους Πατρώους θεούς ο Μέγας Αλέξανδρος επετέλεσε το κατόρθωμα της κυρίευσης του Ανατολικού γνωστού κόσμου και εκδικήθηκε τους Πέρσες. Το χριστιανικό πρότυπο ότι μια γυναικούλα η Μαρία θα σώσει την Πόλη όταν οι παπάδες με τους πατριάρχες συζητούσαν τι γένος είναι οι άγγελοι την ώρα της Άλωσης, η Προδοσία του Γεννάδιου από την Κερκόπορτα οδήγησαν τους Τούρκους έξω από την Βιέννη. Απολίτιστα και βάρβαρα στίφη έτοιμα να κατασπαράξουν την Ευρώπη επιστέγασμα του Ελληνικού Πολιτισμού.

Έτσι είναι δομημένος ο κόσμος, οι λαοί να αμύνονται με το ένστικτο της αυτοσυντήρησης, της επιβίωσης, το υγιές ένστικτο που χαρακτηρίζει ένα έθνος, ένα  λαό ως υγιή ως νέο και όχι γηρασμένο, όχι  όπως ο καλός χριστιανικός θεός να σώσει τα αμνοερίφια και τις περιστερές ενώ ο ίδιος λέει σε προφητεία για τους Εβραίους το περιούσιο λαό του Γιαχβέ του ίδιου χριστιανικού του θεού ότι θα τους εξαποστείλλει να πιούν το αίμα των Κρητών ως οίνον, και που τις ιδιότητες τους των τριών  μονοθεϊστικών θρησκειών του Γιαχβέ τις προδιαγράψανε οι Παγκόσμιοι Νταβατζήδες Σιωνιστές με παραλλαγές. Και αναμένομεν να μας σώσει ο Γιαχβέ όπως και τότε την Πόλη. Η Αποδόμηση των Ελλήνων σε κατώτερα των προσδοκιών όντα αμνοερίφια και περιστερές έγινε από τον Χριστιανισμό. Άπαντες οι Ιεράρχες αναφωνούν όχι δια το καλό και την σωτηρίαν των Ελλήνων αλλά ως Παγκόσμιο Σύστημα για το καλό όλων των ανθρώπων. Ποτέ δεν ακούστηκε το και Δόξαν λαού σου Ελλάδος αλλά μόνον το και Δόξαν λαού σου Ισραήλ.

            Εμείς θα αναδομήσωμεν τους Έλληνας Πολίτας σε Λέοντες και Αετούς Ήρωες και τους Παγκόσμιους Νταβατζήδες Σιωνιστές με τα υποχείριά τους πνευματικά παρακλάδια του Γιαχβέ θα τους εξαποστείλουμε στην ανακύκλωση των Ταρτάρων ως άχρηστα, ενώ εκείνοι τα μνημεία και τα έργα τέχνης των προγόνων μας τα κάψανε και πολλά μάρμαρα τα χρησιμοποιήσανε για την κατασκευή των ναών των, με το αιτιολογικό ότι θα τα καθαγιάζανε από το ειδωλολατρικό μίασμα ως δήλωσε πάλαι ποτέ ο Χριστόδουλος.

Οψώμεθα Συνέλληνες

 

ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ

Αθήνησιν: 9-3-2016 Βακχείος ο Απολλωνιαδίτης

Ο Πρωθυπουργός υπερέβη κάθε όριο ηλιθιότητας. Ενεργεί καθ’ υπόδειξη Ανθελλήνων Συμβούλων του. Δεν έχει το σθένος να χειρισθεί με νηφαλιότητα το προσφυγικό και οδηγεί την Ελλάδα σε συρρίκνωση. Δεν μας φθάνει η δυσμενής οικονομική κατάσταση της χώρας παριστάνει και τον ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟ. Πρόεδρε γίνεσαι συνένοχος της πολιτικής του Τσίπρα και των Συμβούλων του, της δεινής κατάστασης της χώρας. Η Πατρίς καταλαμβάνεται αμαχητί. Ο Τσίπρας είναι καμένο χαρτί δεν δύναται να υπερασπισθεί την χώρα και ενεργεί υπό το κράτος πανικού. Αναλογίσου τις ευθύνες σου έναντι των προγόνων μας που χύσανε ποτάμι το αίμα τους για την ελευθερία της Πατρίδος μας. Ο κόσμος και οι πολιτικές χιλιετιών δεν αλλάξανε σε 10-20 έτη. Ο Πρωθυπουργός είναι προσκυνημένος και ικέτης άνευ προηγουμένου.

 

 

 

ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗΝ ΦΙΛΟΤΙΜΙΑΝ ΠΟΙΟΥΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Αθήνησιν: 6-3-2016 Βακχείος ο Απολλωνιαδίτης

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ

Υπό την προστασία και καθοδήγηση των Παγκοσμίων Νταβατζήδων οι μεταναστευτικές ροές στην Ευρώπη για την διάσωση των επενδύσεών και τραπεζών των της καταρρέουσας Ε.Ε. Δεν θα αποφευχθεί το μοιραίο ήτοι η διάλυση της ΣΕΝΓΚΕΝ, της Ευρωζώνης και κατά συνέπεια και η διάλυση της Ε.Ε. όπως μετ’ επιτάσεως το διατυπώσαμε προ πολλού.

ΤΑ ΜΜΕ ενορχηστρωμένα σε μια κουστωδία πληροφορούν με κατευθυνόμενη ενημέρωση την Ευρώπη δια το τι συμβαίνει στην Συρία και πως οι μετανάστες χωρίς χρήματα αποφάσισαν να μεταβούν στην Ευρώπη δια μια καλύτερη ζωή ακολουθώντας την πλέον δύσκολη και ριψοκίνδυνη διαδρομή για να φθάσουν στην Ευρώπη.

Ιδού τα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν.

1.    Γιατί αποφάσισαν να πάνε οι μετανάστες στην Ευρώπη και όχι σε άλλες Αραβικές φίλιες και γειτονικές χώρες τους.

2.    Γιατί με αυτήν την διαδρομή μέσω Τουρκίας Αιγαίου και οδικώς στην Ευρώπη.

3.    Γιατί όχι μέσω Βουλγαρίας και του Εύξεινου Πόντου.

4.    Εάν δεν είχαν χρήματα όπως δηλώνουν πως αποφάσισαν να κάνουν αυτά τα χιλιόμετρα χωρίς χρήματα και με κίνδυνο της ζωής τους και με φουσκωτά δια τον διάπλουν στο Αιγαίο.

5.    Βλέπουμε να έχουν σκηνές πολλοί και να είναι κουρεμένοι και επιμελώς ενδεδυμένοι χωρίς προβλήματα κόπωσης και ταλαιπωρίας.

6.    Η συμπεριφορά τους και τα λεγόμενά τους δείχνουν ότι κάποιοι τους τα υπαγορεύουνε.

7.    Ουδείς σώφρων χωρίς χρήματα ξεκινάει να κάνει αυτήν την διαδρομή και με μέγιστο κίνδυνο της ζωής του. Στην χώρα τους υπάρχουν περιοχές ασφαλείς να πάνε. Χωρίς χρήματα πως ξεκινάνε και αποφασίζουν αυτήν την διαδρομή.

8.    Γιατί όλα αυτά τα χρήματα δεν τα δίδουν στην χώρα τους για επιδιόρθωση των κατοικιών τους. Εδώ στην Αθήνα εθεάθησαν να χαλάνε 500€ νομίσματα.

9.    Ποτέ κανείς δεν αποφασίζει αυτήν την διαδρομή χωρίς καθοδήγηση και διαπιστεύσεις ότι θα τους βοηθήσουν να πάνε στη Ευρώπη σε μεγάλες βιομηχανικές πόλεις και με εξασφαλισμένη εργασία. Την εποχή της δεκαετίας του 1960 όταν οι Έλληνες φεύγανε στην γερμανία με εγγυημένες εργασίες και χωρίς μεταφορικά προβλήματα και όλα τα έξοδα πληρωμένα, με δυσκολία αποφασίζανε μια διαδρομή 15-20 ωρών.

10. Επειδή αν και ο κόσμος των ΜΜΕ και παπαγαλάκια φαίνεται ότι τρελάθηκαν εμείς έχουμε σώας τας φρένας μας ακόμη,  οι μετανάστες γι’ αυτήν την διαδρομή το ολιγότερο πρέπει να έχουν ο καθένας από 10-20000€ στη τσέπη για τους δουλέμπορους και τα λοιπά απρόβλεπτα έξοδά τους. Στην Συρία που τα βρήκανε τόσα χρήματα.

11. Τους τα δώσανε οι Παγκόσμιοι Νταβατζήδες και την διαδρομή αυτή τους την υπαγορεύσανε διότι έτσι μπορούν να τους βοηθήσουνε με τα Λαμόγια, Μαριονέτες και Δουλέμπορους;

12.  Γιατί μόνον ένα μέρος των ΜΚΟ παίρνει χρήματα για βοήθειά τους και μάλιστα από αόρατους τροφοδότες και δαιδαλώδη διαδρομή. Για κοιτάξετε μέσα στο καταχείμωνο δεν ζητούν εγκατάσταση στην Ελλάδα αλλά στην Ευρώπη. Και περιμένουν στα σύνορα. Είναι σίγουροι με διαβεβαιώσεις από τους προστάτες τους  ότι τα σύνορα θα ανοίξουν και θα φθάσουν στις βιομηχανικές πόλεις της Ευρώπης; ΔΙΑΤΙ;

ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ. ΣΤΗΣΑΝΕ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΦΘΗΝΑ ΣΤΙΣ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.ΤΟ ΜΠΑΚΑΛΟΜΑΓΑΖΟ Ε.Ε. ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΔΙΟΤΙ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΠΗΡΑΝ Η ΚΙΝΑ, Η ΡΩΣΙΑ, Η ΙΝΔΙΑ, ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΝΕΟΣ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙΜΟΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ.

Ο ΝΕΟΣ ΕΚΟΛΑΠΤΟΜΕΝΟΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ ΜΑΣΑΕΙ ΤΑΡΑΜΑ; ΜΑΣΑΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΑΣΑΕΙ. ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ.

 

 

 

 

Εκκλησίες Μοναστήρια και κατοικίες Κυβερνητικών να γίνουν κατοικίες προσφύγων

Αθήνησιν: 3-3-2016 Βακχείος ο Απολλωνιαδίτης

Καλούμε την Κυβέρνηση να έρθει σε επαφή με την ελλαδική εκκλησία για την χρησιμοποποίηση των εκκλησιών και μοναστηρίων τα οποία είναι πάμπολλα και κενά ως χώρους διαμονής όλων των προσφύγων. Δεν θα χρειάζονται να βγάλουν και τα παππούτσια τους, δεν έχουν να φοβηθούν σε τίποτα οι υπέρμαχοι της αγάπης και ίσως πολλοί από αυτούς γίνουν και χριστιανοί. Το ίδιο να κάνουν οι υπέρμαχοι κυβερνητικοί του μεταναστευτικού Υπουργοί και Βουλευτές  και οι διαθέτοντες  περισσότερες από μία κατοικία και βίλες να τους τις παραχωρήσουνε δια διαμονή και περίθαλψη.

Ιδού η Ρόδος, ιδού και η λύση. Θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι.

 

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016

 

Αθήνησιν 12-1-2016: Βακχείος ο Απολλωνιαδίτης.

Συγχαρητήρια εις τον ΚΥΡΙΑΚΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΝ, διότι με την μεγαλειώδην νίκην του ανεδείχθη ο 9ος Πρόεδρος της ΝΔ και διέλυσεν την Ελληνικήν Τρόϊκαν Καραμανλή, Μεϊμαράκη και Τσίπρα.

 

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ 2016 ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ: ΖΕΥ ΠΟΛΥΤΙΜΗΤΕ, ΖΕΥ ΑΦΘΙΤΕ, ... ΔΙΔΟΥ Δ' ΥΓΙΕΙΑΝ ΑΜΕΜΦΗ ΕΙΡΗΝΗΝ ΤΕ ΘΕΑΝ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟΥ ΔΟΞΑΝ ΑΜΕΜΠΤΟΝ. ΓΕΝΟΙΤΟ.

ΑΘΗΝΗΣΙΝ 1-1-2016: ΒΑΚΧΕΙΟΣ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΔΙΤΗΣ.