HERR ΒΟΛΦΓΚΑΝΓΚ ΣΟΪΜΠΛΕ:

Οι πρόγονοι μου ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ είχαν το ρητό. ΝΟΥΣ ΥΓΕΙΗΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΕΙΗ.

 

 

ΑΘΗΝΗΣΙΝ 18-1-2015:

HERR ΒΟΛΦΓΚΑΝΓΚ ΣΟΪΜΠΛΕ:

Οι πρόγονοι μου ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ είχαν το ρητό. ΝΟΥΣ ΥΓΕΙΗΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΕΙΗ. Επειδή κατέχεις σημαίνουσα θέση και δεν είσαι τυχαίος το παραπάνω ρητό έχει για σένα βαρύνουσα σημασία. Ναι βεβαίως δεν είσαι ένα υγειές ψυχο-νοητικά άτομο ως και το βλέμμα σου δείχνει. Εκ του λόγου τούτου σε επέλεξαν οι πάτρωνες σου Παγκόσμιοι Νταβατζήδες Σιωνιστές να εκτελείς τα απάνθρωπα σχέδιά τους για να κερδίσουν περισσότερα και να δολοφονούν Έθνη όπως στο παρελθόν και τώρα τόσο του Ελληνικού Έθνους όσον και του Γερμανικού. Δεν είσαι ένα αυτόβουλο άτομο, αλλά υποχείριο να εκτελείς εντολές. Είσαι συνεργός στην υφαρπαγή της περιουσίας των Ελλήνων άρα και εσύ κλέπτης και απατεώνας για ότι συντελείται στην ΕΛΛΑΔΑ, ανεύθυνος διότι δεν αναγνωρίζεις την λανθασμένη οικονομική πολιτική σου και των λοιπών ομοίων σου εις βάρος της ΕΛΛΑΔΟΣ  και διότι υποστηρίζεις τα απάνθρωπα σχέδια τους. Η ΕΛΛΑΣ δικαιούται καλύτερης συμπεριφοράς διότι αυτή είναι η Ηγέτιδα του Παγκόσμιου Πολιτισμού. Απατάσαι αν νομίζεις εσύ και οι Πάτρωνές σου ότι έχετε δύναμη μεγαλύτερη της ΕΛΛΑΔΟΣ. ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΙΕΧΑΓΕΤΑΙ ΤΩΡΑ. Εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ θα διαλύσωμεν την Ευρωζώνη. Θα πληρώσετε και εσείς και οι Έλληνες προδότες υποχείριοι σας.

Οι Έλληνες είμεθα διακριτές προσωπικότητες με ένα ανώτερο επίπεδο πνευματικό, πολιτιστικό, πολιτισμικό και μια μακραίωνη ένδοξη ιστορία. Δεν είμεθα πειθήνια πρόβατα-ρομποτάκια ως οι Γερμανοί συμπολίτες σου. Έχουμε πολυδιάστατη και πολυπαραμετρική νόηση και επιβιώσαμε δυσκολότερων καταστάσεων. Είτε εννοείς είτε όχι την πραγματικότητα επειδή δεν δείχνεις ότι αντιλαμβάνεσαι τα σφάλματά σου, υπάρχει και άλλος τρόπος να δείξεις ότι συνετισθήκατε. Εμείς θα σε πολεμήσουμε με την δύναμη της Ελληνικής Γλώσσης, Εννοιολογικά. Εσύ με ότι μέσα διαθέτεις. Θα σε συνετίσουμε και θα σε νικήσουμε νοητικά και διότι έχουμε δίκαιο και διότι είμεθα Έλληνες με νόηση ανώτερη της δική σου. Επειδή στερείσαι πολλών και βασικών παραμέτρων ημών των Ελλήνων, οι αποφάσεις σου και ελλιπείς και λανθασμένες είναι. Ρούνε, Βάρβαρε απόγονε του βάρβαρου προγόνου σου Βησιγότθου Αλάριχου. Ποτέ δεν θα εκπολιτιστείς, ποτέ δεν θα γίνεις ένας καθαρόαιμος Άρειος διότι το DNA αυτοαντιγράφεται. Επειδή ο Πρόεδρός σας HERR ΓΙΟΑΚΙΜ ΓΚΑΟΥΚ δήλωσε στο Προεδρικό Μέγαρο παρουσία του Έλληνος Προέδρου της Δημοκρατίας ότι την καταστροφή του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου την κάνανε βάρβαροι συμπολίτες του και επειδή το DNA αυτοαντιγράφεται και όλων των Γερμανών είναι το αυτό το ίδιο άρα παραδέχθηκε ότι είστε όλοι Βάρβαροι το ίδιο και εσύ και  η Καγκελάριος Μέρκελ και ο Πρόεδρος σας. Είστε Βάρβαροι απολίτιστοι και ανεύθυνοι Ψευδονταβατζήδες, διότι απέδωσε την ιστορική ευθύνη του σε Βάρβαρους Συμπολίτες του. Όταν οι Έλληνες κτίζανε Παρθενώνες οι πρόγονοί σου ήταν Βάρβαροι Κανίβαλοι και ζούσαν σε δένδρα, ήταν Τρωγλοδύτες. Βάρβαροι αν νομίζετε ότι έτσι αποκτάτε δύναμη, η κύρια δύναμη είναι η πολιτισμική η φιλοσοφική και θα το νοιώσεις πολύ καλά στο πετσί σου όταν θα διαλύσωμεν την Ευρωζώνην. Ψευδονταβατζή, Βάρβαρε, Ρούνε, Απολίτιστε Απόγονε Κανιβάλων και Τρωγλοδυτών ΕΣ ΤΑΡΤΑΡΑ. ΥΠΑΤΕ ΘΕΕ ΔΙΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΤΟΥΣ. ΓΕΝΟΙΤΟ.

Και εσύ και οι συμπολίτες σου είστε βάρβαροι και απολίτιστοι και αν νομίζετε ότι έτσι

αποκτάτε δύναμη, η κύρια δύναμη είναι η πολιτισμική η φιλοσοφική και να το νοιώσεις πολύ καλά στο πετσί σου Βάρβαρε Ρούνε Απολίτιστε απόγονε καννιβάλων και τρωγλοδυτών.