Αγαπητέ Συνέλληνα. Εμείς οι οπαδοί της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας, οι Δωδεκαθεϊστές δεν είμαστε ειδωλολάτρες. Δεν είμαστε αμνοερίφια και στο μέτρο του δυνατού έχουμε συγκροτημένη φιλοσοφική σκέψη και τεκμηριωμένο λόγο. Όσο και αν διατείνεσαι ότι αυτά είναι ανούσια και δεν τα ακολουθείς, η τάση να διαπλάθωνται άκακα αρνία  από τον ιουδαιοχριστιανισμό σου έχει μειώσει στο ελάχιστο τις αντοχές και την αντίδρασή σου σε όσα αναίσχυντα συμβαίνουν στην χώρα μας. Εμείς αγαπητέ Συνέλληνα έχουμε τον Ορθό Λόγο και με την δύναμη του διαπλάθουμε ψυχές Λεόντων, Ηρώων, Ημιθέων, Μαραθωνομάχων, Θερμοπυλομάχων, Σαλαμινομάχων, Ηρωϊκές Ελληνικές Ψυχές. Διεκδικούμε τον σεβασμό των δικαίων μας και τα υπερασπιζόμαστε με σύνεση, αρετή, σοφία, ανδρεία, σωφροσύνη και δικαιοσύνη. Δεν έχουμε βαρβαρική σκέψη, αγωνιζόμαστε στο Απολλώνιο φως με την αποδεικτική λογική και όχι με θεόπνευστα αναπόδεικτα και σκοτεινά δόγματα. Ποτέ δεν κυνηγήθηκε τόσο αναίτια άλλος λαός όσο ο Ελληνικός και το Ελληνικό Πνεύμα από τους Βέβηλους.

 

"Είναι πολλά τα πλήθη των και τρομερά εις την όψιν. Αλλ' ένας Έλλην δύναται, ένας άνδρας γενναίος να τα σκορπίσει. Τα Ηφαίστεια. Ανδρέας Κάλβος".

"Είπα του θεού μου. Κάνε με θεέ αόρατο. Και κείνος μου απάντησε. Όχι γιατί θα μπλέξω. Βακχείος ο Απολλωνιαδίτης".

Αγαπητέ Συνέλληνα πόσο βέβαιος είσαι ότι αυτά που διαβάζεις και ακούς σχετικά με την Ελληνική Εθνική θρησκεία του Δωδεκαθέου από τα μέσα πληροφόρησης και εν πολλοίς ανεύθυνα και υποβολιμαία είναι η πραγματική σωστή και αμερόληπτη πληροφόρηση; Πως μπορεί να καθυβρίζονται οι Έλληνες ως ειδωλολάτρες, όταν η παγκόσμιος κοινότητα τους αναγνωρίζει την πατρότητα του Ορθού Λόγου, δηλαδή της σωστής και τεκμηριωμένης σκέψης; Και πως θα οδηγηθούμε σε ορθά συμπεράσματα αν δεν είμαστε ορθολογιστές και δεν χρησιμοποιούμε τα επιστημονικά δεδομένα; Και αν με την λογική, την επιστημονική και φιλοσοφική μελέτη δεν ελέγχουμε όλα τα κείμενα, ακόμη και τα θεολογικά κείμενα, τότε πώς αλλιώς, με την πίστη δηλαδή την άλογο πεποίθηση μόνον, χωρίς απόδειξη, αυθαίρετα, τυχαία, ή με θεοπνευστία θα αποφαινόμαστε για την ορθότητα μιας αναπόδεικτης θέσης; Θεοπνευστία εκ θείας αποκαλύψεως, δεν υπάρχει, γιατί η διατύπωση θεόπνευστων νοημάτων ως οντολογικών, διαμορφώνεται από την γλώσσα, τις λέξεις, τις έννοιες και τις απόψεις του γνωστικού πεδίου αυτού που τις διατυπώνει, καθ΄ όσον γνωρίζουμε, υπάρχει σχετικισμός στην χρήση της γλώσσας, εξαρτώμενος από την πολιτισμική, την παιδεία, την λεκτική, εννοιολογική και φιλοσοφική συγκρότηση του ατόμου. Γι΄ αυτό δεν υπάρχουν θεόπνευστα κείμενα. Αλλά ακόμη ένα ζήτημα μέγιστο είναι πως προσδιορίζεται εννοιολογικά η θεοπνευστία. Όλοι οι μέγιστοι και Νομπελίστες επιστήμονες σκέπτονται ορθολογικά. Μόνον με την λογική, την επιστήμη και την φιλοσοφία μπορούμε να προσεγγίσουμε με ασφάλεια τα ασαφή και άγνωστα πεδία του θείου. Η θεολογία της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας προσεγγίζει την αλήθεια για το θείο με τον Ορθό Λόγο και την διατυπώνει με βεβαιότητα όταν αποδεικνύεται αυτή, ή διατυπώνει με σαφήνεια την αβεβαιότητα ή άγνοια, όταν είναι ανέφικτη η απόδειξη της ολοκληρωμένης αλήθειας.

 

Λόγος αδέσμευτος, ανεξάρτητος, έγκυρος, τολμηρός και εκτός νοητικών μαντριών.

Ο Ορθός Λόγος δηλαδή η επιστήμη, η συνείδηση της αλήθειας και της πραγματικότητας είναι το πνεύμα του Ύπατου θεού ΔΙΑ.

Οι νόμοι της φυσικής και της χημείας δείχνουν την ύπαρξη και της μεταφυσικής διάστασης του κόσμου.

Η Φιλοσοφία, η Επιστήμη, ο Ορθός Λόγος οδηγούν στην ελευθερία και στην πρόοδο των πολιτών, ενώ το Δόγμα στην δουλεία και στην νοητική τους υποβάθμιση.

 

Την παράδοση και την ιστορία των λαών παραποίησαν οι Παγκόσμιοι Νταβατζήδες με τις χωρίς οντολογικό αντίκρυσμα μονοθεϊστικές θρησκείες τους, για να τους ελέγχουν.

Θα αποκαλύψωμεν και θα διατυπώσωμεν με ευθύτητα και εννοιολογικήν σαφήνειαν το απάνθρωπον έργον των Παγκόσμιων Νταβατζήδων, Ντολαντών, και Υποχείριων-Προδοτών που λυμαίνονται την ανθρωπότητα.

 

Με εννοιολογικήν σαφήνειαν θα απομονώσωμεν τα παπαγαλάκια της δημοσιογραφίας και της πολιτικής και θα εξαποστείλωμεν το κατακάθι, τον απόπατον αυτόν της πολιτικής και δημοσιογραφίας εις τον ΚΑΙΑΔΑΝ, ΕΣ ΤΑΡΤΑΡΑ.

Η ενασχόληση με τα πολιτικά θέματα αποτελεί υψίστη υποχρέωση όλων των πολιτών και προάγει το βιοτικό τους επίπεδο.

 

Ημείς είμεθα το ιδεολογικόν δόρατον του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

 

Αμάθεια κακόν μέγιστον τοις έχουσιν. Σωκράτης. Η γνώση οδηγεί τον άνθρωπον στην πρόδο και την ελευθερία.

Συνέλληνα, δείξε τόλμην, δεν είσαι το χριστιανικόν αμνοερίφιον, είσαι ο Λέων επί της Γης και ο Αετός των Αιθέρων.

 

Συνέλληνα, πρόσεξε ποίους ακολουθείς. Τιμώρησε τους υπαίτιους της δεινής κατάστασης που βιώνουμε οι Έλληνες και η ΕΛΛΑΣ.

 

Συνέλληνα, αγνοείς τους  Παγκόσμιους Νταβατζήδες και Ντολάντες των πολιτικών, γνωρίζεις όμως τα εκτελεστικά τους όργανα, τους προδότες υποχείριους πολιτικούς. Κανόνισέ τους όπως τους αξίζει.

 

Μη συγχωρήσεις κανέναν. Ιδού που σε κατάντησαν. Εκδικήσου ανελέητα και όπως ο καθείς δύναται από την θέσιν και το επίπεδόν του.

 

Όλοι οι υποχείριοι είναι ευνουχισμένοι και πατημένοι. Γι’ αυτό δεν δύνανται να ορθώσουν το ανάστημά τους.

 

Οιδέτε Συνέλληνες: Στα Σάλωνα «σφάζουν» αρνιά και στη Βουλή κριάρια και στης ΕΛΛΑΔΟΣ την ποδιά «σφάζονται» παλικάρια, παιδιά, σαν Λεοντάρια.

 

Συνέλληνα, διάβασε προσεκτικά τα άρθρα μας και όσων άλλων αναρτώμεν εις τους τρεις ιστοτόπους μας, www.bakxeios.gr, www.diaszeus.gr και www.hellinonimar.gr. 

Διαδώσετε την διεύθυνση του ιστοτόπου σε φίλους και γνωστούς σας. Αυτή είναι η διαφήμισή μας μόνον, καθότι είμαστε εκτός των διαφημιστικών νοητικών μαντριών του Διαδικτύου. ΓΕΝΟΙΤΟ.